Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Sanitair en leidingen kunnen verslijten en, net als meubels, kunnen smaken en stijlen in de loop van de tijd veranderen. Een badkamer kan in zijn geheel worden gerenoveerd of in de loop van de tijd enigszins worden opgeknapt. In ieder geval kan geen enkel huis ontsnappen aan de periodieke behoeften van kleine badkamerrenovaties of een volledige renovatie.

Sollity begeleidt u door het volledige proces. Van het kiezen van een douchetegel tot de sanitaire werken.  In een mum van tijd voert Sollity een complete upgrade van uw badkamer uit. Hiermee wordt de badkamer volledig volgens uw voorkeuren ingericht, waarbij zorgvuldig rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen op het gebied van budget en tijd. Volledig op maat en volgens uw wensen!

Hoe gaan we bij een badkamerrenovatie te werk

Voorafgaand aan de start van de badkamerrenovatie, geven wij u een adviesgesprek met onze specialist. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken en worden de nodige metingen uitgevoerd. Uw veiligheid staat bij Sollity centraal. Daarom voeren we ook de nodige acties uit om dit te garanderen. Controle van de leidingen, het onderzoeken van het huidige sanitair, controle van de afvoer en de warmwatervoorzieningen,…

Gewapend met de informatie en wensen die we van u ontvangen hebben, kunnen we u een kostenraming en gedetailleerde offerte bezorgen. Bijkomend zal u enkele badkamerontwerpen van ons ontvangen, zo krijgt u alvast een voorproefje van hoe de badkamerrenovatie eruit zal zien. We gaan pas van start als voor 100% tevreden bent van het ontwerp.

Uw ideale badkamer in 10 verhelderende stappen

Stap 1

Om de ontwerpen en een vrijblijvende prijsopgave te kunnen maken, meten we de locatie bij de klant op.

Stap 2

De volgende fase is het uitbreken en demonteren van de oude badkamer of douche. Nadat we deze de klus hebben geklaard, ruimen we alles netjes op!

Stap 3

De leidingen die verantwoordelijk zijn voor de verwarming van de badkamer worden dan vervangen en vernieuwd. We gebruiken in al onze projecten milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Stap 4

De elektrische draden, controlesystemen en schakelaars zijn allemaal geïnstalleerd volgens moderne normen en in overeenstemming met de Europese bedradingsvoorschriften.

Stap 5

In de vijfde fase moet een dekvloer met een frisse uitstraling worden aangebracht. De wanden kunnen ook volledig waterdicht gemaakt worden zodat er geen enkele druppel doorheen kan.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 6

Tegels worden op het waterdichte oppervlak geplaatst. Bij onze partners vindt u tegels in vele soorten en maten, evenals een assortiment keramische tegels en wand- en vloertegels. U bent ook volledig vrij om zelf de tegels te bestellen.

Stap 7

We repareren dan het plafond en installeren de plafondverlichting als alles droog is. Een spanplafond in de badkamer is een optimale optie.

Stap 8

De fase van het proces waarin badkamermeubels, kranen, baden, douches, radiatoren, toiletten en dergelijke worden geplaatst, vormt een cruciale stap van het badkamerrenovatieproces.

Stap 9

De laatste stap in de badkamerrenovatie is het aanbrengen van schimmelwerende siliconen op de hoeken en randen.

Stap 10

Nu alle systemen zijn gecontroleerd en groen licht hebben gekregen, is dit het moment voor onze klant om van zijn volledig nieuwe badkamer te genieten.

Ensuite badkamers, de nieuwe trend binnen badkamerrenovaties

Het is begrijpelijk dat een ensuite badkamer een rage is. Een waanzinnige badkamer geïntegreerd in uw slaapkamer, wie droomt daar niet van? Ensuite badkamers hebben, naast het mooie esthetische aspect,  nog tal van voordelen. Over het algemeen krijgt u meer ruimte en elimineert u die beperkende muren. Bent u al geïnteresseerd in een ruimtelijk, loft-achtig gevoel, veel ruimte en een eventuele wellnessruimte in de slaapkamer? Dan kunt u met een ensuite badkamer heerlijk tot rust komen.

ENSUITE BADKAMERRENOVATIE SOLLITY

Een goede voorbereiding op uw badkamerrenovatie

Of Sollity nu uw complete badkamerrenovatie verzorgt, of dat het gewoon klussen zijn, een goed begin is het halve werk. U kunt zelf al de nodige voorbereidingen treffen om ervoor te zorgen dat alles vanaf de start van het project zo soepel en aangenaam mogelijk verloopt.

Zo vragen we onze klanten om de avond voor een badkamerrenovatie hun badkamer helemaal op te ruimen. Dit houdt in dat de badkamerkasten worden leeggemaakt, de lavabo’s worden vrijgemaakt en eventuele gordijnen of jaloezieën worden verwijderd.

Het wordt ook aanbevolen om een vrije doorgang te creëren zodat onze experts makkelijk de badkamer kunnen betreden.

Voordat we met de afbraakwerken beginnen, zullen we de nodige veiligheidsmaatregelen treffen. We voorzien een stortkoker om afval het te beheren, plaatsen een afvalcontainer en installeren een afzuigventilator zodat u geen last heeft van het stof.

Interesse in een badkamerrenovatie?

Wenst u een vrijblijvend plaats bezoek en meer informatie over een renovatie? Stuur ons een mailtje!

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    verzenden

     

    Bekijk alvast enkele van onze badkamerrenovaties en sfeerbeelden